Efter avslutat inspelning i fredags åkte jag upp till Lappland och där befann sig redan min familj sedan en dag tillbaka på vårt mysiga lantställe. Jag älskar verkligen att vara där, vet inte vad det är exakt vad det beror på men jag känner ett sånt lugn direkt jag kommer dit. Underbart nog så älskar Jacob det lika mycket och vi blir på något vis lite extra kära kära i varandra när vi är där 🙂

Naturen är förstås en av anledningarna till att man mår så bra här – och fisket…

Kolla in gäddan Wilhelmina drog upp i fredags! Hennes första på spö. Helt enorm. Hon drog upp den helt utan hjälp. Så stolt är jag minsann. Gullungen min.


Och stora fina abborrar drar vi hela tiden – och så klart äter vi ju all fisk vi får.

Så kom Mors dag och jag blev så uppvaktad av både barn och man. Fina teckningar, frukost på säng och sen fiske och god lunch i solen på terrassen.

Roligt också att kunna fira dagen med min egen kära mamma Mariann. Fantastisk kvinna detta, alltid så hjälpsam, positiv, klok och kärleksfull. Tycker Mors dag är en bra dag – alla fina mammor förtjänar att ha en egen dag då vi kan pussa på dom lite extra och påminna oss om hur otroligt viktiga de är i våra liv.

convert

Smörstekt färsk abborre som vi fiskat upp tillsammans, sallad, nypotatis och romsås. Det bästa jag vet!

convert-1

Romsåsen desstuom gjord på egenfiskad sikrom…

Älsklingen fick minsann också en rejäl gädda på spö. Inte fullt lika stor som Minnas vilket hon var snabb med att kommentera… men fin! 🙂 Gäddor gör vi gäddfärs av och sen biffar, queneller och pate.

Lågt vatten  i sjön än så länge men lika mysigt ändå att basta och njuta av ett glas vin på bryggan en dag som denna.

Bryggliv.

Ja lycklig är jag som har min plats för frid här och en familj att dela den med. En underbar helg hade vi tillsammans och mycket jobb fick vi gjort. Hoppas ni alla hade en härlig helg med när och kära och att ni fantastiska mammor blev firade med massor av kärlek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: