Så får jag äntligen avslöja den stora förändringen – i år följer vi 9 bönder! Här är alltså vår ursöta hjortbonde Joacim!


Den här bonden fyller 26 år i sommar och driver spannmålsjordbruk tillsammans med sina föräldrar i Bålstatrakten. På gården finns också ett hjorthägn. Det är en stor gård med flera hus. Joacim bor i eget helt topprenoverat hus en bit bort från stora gården. Han älskar jakt och ser det som ett stort plus om framtida tjejen också gör det. Är mycket svag för sociala, glada tjejer som gillar att vara aktiva. Är inte lika svag för soffpotatisar eller blyga tjejer. Tycker om tjejer med egna intressen och värdesätter också ödmjukhet och naturlighet. Det här är verkligen ett riktigt kap.

Jag är lite smått chockad över allt som hänt de senaste dagarna men också oerhört glad! En extra bonde har nu tackat ja och jag ser det som en stor förmån att hjälpa ännu en kärlekstörstande bonde att hitta den stora kärleken!

Än kan jag inte avslöja några detaljer kring årets säsong av Bonde söker fru men redan nu har det hänt så mycket spännande att jag stundtals tappat andan lite. 🙂

Så nu tjejer – nu ska ni skriva brev och den här gången hinner ni inte tvivla eller fundera.  Nu går det snabbt – ni har tre dar på er. Så låt magkänslan bestämma och säger den ja – skriv!

Skriv till bonde@fremantlemedia.se (glöm inte telefonnummer)

Viktigt – ni måste kunna vara tillgängliga för roligheter och eventuell bondetomantik redan nästa vecka Dvs 4-8 juni och 12-21 juni. Och glöm inte skriva er telefonnummer!

Ikväll kommer Joacim hem till mig för ett planeringsmöte och jag lovar då att fixa fram rörliga bilder på honom, så ni får se mer av honom och höra hur han pratar. Och jag lovar, gillar ni hur han ser ut på bild kommer ni älska honom live 🙂

Lycka till nu! Och tänk på att kärleken är  värd att kämpa för. Ta chansen. Kanske är det du som får krypa upp i Joacims varma famn i sommar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: