Igårkväll presenterade jag ännu en bonde i årets omgång av Bonde söker fru – bonde nummer 9.  Att vi i år följer 9 bönder istället för 8 är en nyhet i sig men den stora skrällen är bondens enoma framgång hos tjejerna. Joacim Rickling som han heter gör succé! Han slår alla brevrekord hittills! Sen vi gick ut med att han skulle vara med har han fått ungefär – håll i er nu – ett brev i minuten! 

Detta liknar inget annat jag varit med om. Joacim är en oerhört charmig och klok ung man, och han ser väldigt bra ut så jag förstod nog att han skulle få brev – men jag hade aldrig kunnat drömma om detta. Så roligt! Det är dock inte alltid lättare att hitta kärleken för att man får många brev, i detta fall sinnessjukt många brev, utan snarare svårare. Minns ni Pontus Hugosson som fick över 1000 brev? Han hittade inte kärleken. Joacim har redan fått fler så ja… det blir mycket att välja bland och vet man inte exakt vad man söker kan det bli svårt.

Men vi ska göra vad vi kan för att hjälpa till för vi har inte mycket tid på oss. Redan på söndag börjar vi spela in! Och då ska det första urvalet vara gjort…

Ser mycket fram emot allt detta och tror att Joacim har det som krävs för att hitta rätt. Om inte så rycker jag in och hjälper till 🙂

Än finns tid att skicka brev och ge inte upp bara för att det redan kommit in så många – kanske är det just dig Joacim väntar på…

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: