Jag är chockad! Vår nya bonde har alltså fått 1500 brev – på två dar! Det är ju helt galet! Tänk er i fall jag skulle sätta Joacim på en äng och så tar jag dit alla som skrivit – över 1500 tjejer! Förstå hur många bussar jag skulle behöva för att skjutsa dit dom! 🙂 om Joacim skulle dejta en om dagen så får han hålla på i drygt 4 år! Och detta är alltså resultatet av 2 dar!


 Ja så när jag säger att jag är chockad så förstår ni ju varför. Joacim är fantastisk på alla sätt och vis och jag förstod ju att han skulle få många brev men detta är ju faktiskt sanslöst. 🙂 Jag tycker nästan lite synd om honom för i morgon börjar inspelningarna på Sundbyholms slott – och dit får bara 10 av alla dessa komma. Hade förstås gärna låtit honom träffa er alla men i slutändan är det ju ändå bara en tjej han vill ha – den rätta. Låt oss nu hoppas att han hittat henne i brevhögen – och att hon är en av dom 10 som kommer till slottet i morgon. 

Det hoppas jag. 


Hitta mig på instagram @linda_lindorff så kan ni hänga med oss på Sundbyholm slott.

Kram Linda 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: