Idag fick jag se det hända – kärlek vid första ögonkastet! Så fantastiskt! Bilden är tagen bara några minuter innan våra bönder och brevskrivare möttes för allra första gången. Jag får ju inte avslöja vilka bönderna är så tyvärr inga bilder på snyggingarna men hör istället på detta, det uppstod kärlek här idag! Tårar rann och kemi uppstod. Jag rös i hela kroppen. Nu är vi igång och jag kan än en gång lova er passion och romantik – och så klart het härlig kärlek!

Följ med hur det går på min insta @linda_lindorff alla är välkomna! 


Nu kör jag hem till min fantastiska snygga man för att kyssa honom och berätta hur otroligt mycket jag älskar honom. Sånt blir man påminnd om när man jobbar med Bsf, att aldrig ta nåt för givet och vara tacksam för att man har nån att älska och som älskar tillbaka. Kärleken är det största som finns och den ska håller man levande just genom att visa den. Hur underbart är inte det! 

Kram L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: