Det här är faktiskt inte okej. Nu har ännu ett företag lagt upp en bild på mig i sin annons. Jag har inget med detta företag att göra. Jag blir så irriterad. Det spelar ingen roll om det är ett bantningspreparat med ett stort företag bakom sig som sist eller så här på, ett mindre företag på Blocket. Det är olagligt, oetiskt och gör mig uppriktigt förbannad! Det här har jag nu anmält så låt se hur lång tid det tar innan det är borta. 

Sist var det så här – ännu en bluff. Jag har inget med detta att göra, bantar inte och äter definitivt inga konstiga bantningspreparat. 


Utnyttjad på dejtingsajt… Här utnyttjas jag i en kontaktannons och det är ju till och med ännu värre. Detta är ju nästan identitetsstöld. Fruktansvärt kränkande dessutom. 

Det är tack vare er som följer mig jag fått reda på detta, alla de tre senaste gångerna har ni skrivit och tipsat – vilket jag är väldigt tacksam för så jag kan försöka göra nåt åt det. Så tack! Och fortsätt gärna tipsa om ni ser sånt här, så jag har en chans att försöka göra nåt åt det. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: