På väg till Frankrike och Fångarna på fortet. Avfärd kl 14 för mig och mina kära lagmedlemmar bönderna Sebastian Davidsson och Stefan Hildingsson. Ringer Stefan från incheckning och undrar var han är – i Gävle säger han då! Katastrof. Han har tagit fel på tiden och kommer missa planet. Vi lyckas få ut hans boarding och förbereder för att han ska kunna sladda in minuterar innan avfärd. Han kör i ilfart och vi sitter nervöst och väntar. Vi tävlar imorgonbitti! Han måste hinna. Jag är så nervös att jag hinner få hjärtklappning – jag är lagkapten och har fått välja mitt lag. Vill inte tävla med nån annan nu. Vi har ju laddat inför detta. 

Men så kommer han plötsligt springandes! Svettig och med skakig händer av att han ju höll på att missa planet 🙂 Men han hann!!! Lycka! 


Cirka en halv timme sena blev vi med planet, en form av privatplan nu fyllt med tävlande i olika konstellationer. Jag är sååå otroligt stolt och nöjd över mitt bondelag!


Tyvärr är jag inte i toppform. Svullna leder och muskler, kan inte knyta händerna eller sitta på huk på grund av svullnaden, ont i knäna. Frisk i övrigt, alltså inte förkyld eller trött, bara detta konstiga med kroppen som gör mig stel och orörlig. Får provsvar på tisdag och läkare avråder mig tävla innan dess, men jag tänker att det nog går ändå. Får anpassa mig. Vill inte svika mitt underbara lag! Detta blir kul!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: