Här är vi – team Bonde – redo att inta Fort Boyard! Så stolt över att få vara lagkapten i detta kraftlag bestående av Stefan Hildingsson och Sebastian Davidsson. Här snackar vi naturkraft! 


Vi åkte ut redan kl 06.30 till Fortet. Så här såg det ut när vi närmade oss. Imponerande.


Hann inte mer än komma ut till Fortet så satte de oss i buren  – kolla Sebastian… Redo att bryta sig ut 🙂

Det var i denna vi kom upp. De hissade upp oss från båten upp på muren. Skön start!


Ni fattar ju att vi kommer kämpa oss blodiga 🙂


Produktionsbolaget insisterade att jag skulle ha på mig både knäskydd och skydd på armbågarna – så jag fattar ju de kommer köra hårt med mig. Sedan har jag ju rykte om att skada mig rätt ofta – vilket ju är sant… Jag är lite impulsiv, och ivrig, och klantig, och tänker mig inte alltid för… så det är väl inte så konstigt de vill ta på mig extra skyddsutrustning.

Jodå, vi är i gång… hur jag ser ut vågar jag inte ens visa 🙂


Hur det går för team Bonde får ni veta när programmet sänds och jag tror inte ni kommer bli besvikna över kämparglöden, talangen och glädjen i detta lag. 🙂  Jag är otroligt stolt över mina lagkamrater. Tack Sebastian och Stefan – ni är fantastiska!

Kärlek till alla!

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: