Inspelningen av årets säsong av Bonde söker fru är i full gång och i år maxar vi på kärleksfronten. För ett par veckor sedan avslöjade jag vår bonde nr 9 – Joacim Rickling och nu är det dags för nästa stora skräll… bonde nr 10 – Markus Sjöberg!

18825_10152889809376705_2125658323658319496_n(1)

För er som följt Bonde söker fru sedan starten är det här inte ett obekant ansikte. Markus Sjöberg från Gränna var nämligen en av de fyra bönder vi fick följa den allra första säsongen, år 2006. Han fann aldrig kärleken då men nu får han chansen igen. Här är Markus – andra sommaren!

Jag är så oerhört glad för detta. Jag tycker väldigt mycket om Markus, det finns få bönder som får mig att skratta så mycket som just Markus. Han är snygg, klok, driven och förbaskat rolig och dessutom bästa kompis med Johan Petterson i årets samling av bönder. Markus överraskade mig genom att vara på Johans gård när vi spelade in hans porträtt och jag blev så glad av att se honom. Han berättade då att han var singel och då kände jag att vi ju måste ge honom en chans till! Det känns så rätt och roligt att nu få en ny möjlighet att hjälpa honom att hitta sitt livs stora kärlek. Han vill verkligen hitta någon att dela livet med och går in i detta helhjärtat.

Marcus Sjöberg
Ålder: 38 år
Bor: Bönarp utanför Gränna
Ögonfärg: Brun
Hårfärg: Blond
Yrke: Köttbonde. Han har kor, får, lamm och två utekatter som han knappt ser röken av. Han är uppväxt på gården och är den femte generationen som driver den. Han har flera hus på gården som han hyr ut.
Fritidsintressen
Sport, jakt, djur, natur, film, musik, löpning och längdskidåkning.
Tränar flera gånger i veckan och dansar bugg lite då och då.
Egenskaper och personlighet
Envis, lugn, tålmodig, målinriktad, pålitlig, glad och humoristisk. Han tar dagen lite som den kommer. När han har tagit sig an en uppgift så slutför han den.
Drömtjejen
Han gillar naturliga och målinriktade tjejer som gillar att hitta på saker. Tjejen får gärna vara sportig och så klart gilla livet på landet, djur och natur. Tjejen får gärna ha ett helt vanligt jobb även om det vore kul om hon villa jobba med honom på han

Det är 11 år sedan sist och då vara Markus bara 27 år. Nu har han mer erfarenhet av kärlek och hans längtan är ännu större. Det här är en fantastisk kille så alla ni nu som tror att Markus kan vara den rätta för er – skriv ett brev!

För att det ska funka så måste ni som skriver kunna vara tillgängliga för inspelning den 30 juni – 7 juli och 11 – 14 juli.

Maila er brev till: bonde@fremantlemedia.se

Detta kan vara chansen till kärlek! Lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: