Den här våren har verkligen varit fylld av bonderomantik och heta drömmar. Vi har bara hunnit halvsvägs när det gäller inspelningen av Bonde söker fru men jag kan redan nu lova stor kärlek och massor känslor. Två gårdar till ska vi spela in men först ska alla teamen få en veckas ledighet för fira midsommar och ladda om – och jag passar på att åka iväg på efterlängtad kärlekssemester!

Jag och Jacob träffades för 13 år sedan. På midsommarafton 2007 friade han på en klippa vid havet på Korsika och två år senare (födde Lykke däremellan) den 28 juni 2009, gifte vi oss på en vingård utanför den lilla byn Campagnatico i Toscana. Alla våra närmaste vänner och familj var på plats. Det var helt sagolikt. 

 Jacob är min stora kärlek och det finns ingen som gett mig så mycket lycka och så mycket glädje som han – det är ju faktiskt även honom jag har att tacka för våra tre underbara barn. Så nu åker vi iväg för att njuta och fira dessa två så betydelsefulla och romantiska dagar med en veckas kärlekssemester ute på the Keys i Florida. 


Ser otroligt mycket fram emot detta. Lediga dagar tillsammans med solvarma stränder, palmer och god mat. Vi ska bada, åka ut på djuphavsfiske, snorkla, äta massor av grillad tonfisk, spana efter delfiner i det vilda och på midsommarafton då vi firar 10-årsdagen för vår förlovningen byter vi jordgubbstårta mot världens bästa keylimepie. 


Just nu packar jag som bäst och jag har nog sällan längtat efter en resa så mycket som just denna, det känns i magen att det kommer bli fantastiskt. Och ja givetvis tar vi med alla älsklingarna! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: