Mya filmen som jag la upp på instagram där Jacob slår kapsylen av en ölflaska gör nu “internationell” succé! 🙂 Det är förstås kul men nog är jag förvånad. En glad överraskning helt enkelt.


Kolla här drygt 313 000 visningar! och drygt 1700  kommentarer! Filmen har plockats upp mängder av stora utländska sajter och instakonto, bland annat då den här superstora sportsajten med 2.2 miljoner följare!


Även Golf_gods har lagt upp Jacob och har över 97 000 visningar. Otroligt kul!

Så lade vi upp även denna innan midsommarafton på Jacobs insta @challenge_swede och ja, nu händer samma sak här! Den är regrammad på så många olika konton av olika slag, alltifrån lifestylekonton till till exempel den här..

Den 4 juli ska filmen visas på TV i USA – vi kommer få klipp från sändningen så vi får se vad det blir. Säkert inget märkvärdigt men kul ändå. Det är ju inte så att vi tjänar några pengar på detta eller så men det är ändå roligt att se hur uppskattade filmerna blir. Självklart kommer vi att göra fler, tror nästa kommer redan i veckan 🙂

Kram L

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: