Den här säsongen av Bonde söker fru är utan tvekan den mest händelserika i Bondens historia. Samtidigt är det också så oerhört mycket känslor. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som i år, eller varit så orolig, eller överraskad. En sak jag fick reda på idag gjorde att jag nästan föll baklänges. Min producent inledde samtalat så här: “Linda, sitter du ner…?” Ja ni fattar ju själv. 

Ikväll fick vi också på en gård evakuera tjejerna på grund av allt för heta känslor… det har heller aldrig hänt i Bonde söker frus historia – men vad gör man inte för kärleken 🙂 


Bilderna ovan är på Markus, vår revanschbonde, och Joacim, och dem är det ju officiellt att vi följer, detta innebär inte att det är nån av deras gårdar jag pratar om. Jag måste och vill vara hemlig om var och vem det gäller, än så länge. Så håll ut, i höst får ni i detalj veta vad som hänt och en sak är säker ni kommer bli både överrumplade och genuint lyckliga när ni ser det. Det här är en enastående säsong. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: