Ni som följer mig här och på instagram vet att jag och Jacob gjort några golffilmer där han bland annat öppnar en ölflaska med ett golfslag och slår i en jordgubbe ner i ett champagneglas. Det här har vi så klart gjort på skoj, roliga utmaningar som samtidigt är kul att se på. Vi hade då aldrig kunnat tro att det skulle leda till att utländska bolag nu vill köpa rättigheterna till våra filmer. Men så är det. Vid det här laget har två bolag från England hört av sig, ett från Tyskland och så nu senast ett amerikanskt bolag baserat i Los Angeles. Jag vet inte alls vad vi ska göra med allt detta men än har vi inte skrivit på något. Fascinerande tanke ändå om nåt man gör som kul hobbie leder till att man kan tjäna en slant på det. Roligt ju.

Vill ni se filmerna finns de dels här på min blogg men också i olika varianter på min instagram @linda_lindorff och @challenge_swede

Hoppas ni får en underbar dag! Och testa gärna detta i helgen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: