Inser när jag river runt i min bonde-packning som jag rest runt med att den ljusblå klänningen jag ska ha på Sebastians bröllop är kvar i Skåne! 🙀 Jag får panik! Det enda jag har i klänningsväg i väskan är rött! Och det är ju en färg man tydligen inte får ha på bröllop. Pratade precis med Erik Nilsson bonden från Pilås som var med samma år som Sebastian som också ska på bröllopet, och han sa då att bära rött innebär att man haft ihop den med brudgummen! Ahhhh! Jag tror jag dör! Erik höll på att skratta ihjäl sig åt min panik och sa kan hända är han lite gammaldags…  Har smsat Sebastian för att fråga om jag kan komma ändå men han har ännu inte svarat. Så klart han inte har tid med det. Så vad gör jag? 


Kollade runt på lite bröllopssajter och det verkar förvisso som att rött ändå är accepterat av många…

Ok, har alla jag frågat sagt att det okej att jag är röd idag. Så nu kör vi! Rött är ju ändå kärlekens färg och idag firar vi kärleken!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: