Rutigt verkar vara omtyckt… Det här är den överlägset mest populära bilden – inte bara från Florida Keys utan jämfört med alla bilder jag nånsin lagt upp på instagram med drygt 240.000 visningar.

Ja hela 241.000 visningar, vilket är sanslöst mycket med tanke på att jag har ca 67.000 följare 🙂 i vanliga fall ligger mina bilder runt 50-60.000 visningar… så detta är verkligen överraskande. Kul förstås.


På andra plats ligger den här med 94.000 visningar. Jag är lite förvånad faktiskt, trodde nog det skulle vara naturbilderna, mat och barn som toppade listan men icke… Det är så klart smickrande att ni gillar de här bilder och jag vill verkligen tacka för att ni är så snälla och säger så mycket fina saker. Det är en gåva att kunna och idas ge andra människor komplimanger och uppmuntran vare sig det gäller fina naturbilder, en dans eller en virkad turkos bikini – så tack för det! 

Smickrad och tacksam!! Ni är världens bästa och mest generösa följare! För även om just dessa bilder råkar va på mig så är ni även i andra sammanhang väldigt generösa med fina ord. Det gör allt så kul och att jag så klart gärna fortsätter att dela med mig.


På tredje plats hamnar denna – tagen på min och Jacobs bröllopsdag. Vi firade 8 år som gifta. Visningar – 90.500 


På plats nr 4 – en badbild från Bahia Honda beach. Visningar 71.400.


På femte plats – denna från Morada bay Café på Isla Morada med 69.000 visningar. 

Lite överraskande som sagt men ja så ser listan ut. Tänker att jag gör fortsättningen på listan i morgon. Då tar vi bild 5-10… de bilderna ser lite annorlunda ut i stil. 🙂 

Ha en underbar dag! Och än en gång – tack!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: