Goda vänner på besök hos oss i några dagar och vilka underbara dagar vi hade. I fredags lyxade vi till det ordentligt med löjromslunch på bryggan. Rårakorna med Västerbottensost stekte Jacob och Erik på Muurikkan över öppen eld.

Allt som tillagas ute blir på nåt vis extra gott. Rårakorna gjorda på riven potatis, två ägg och Västerbottensost. 

Spegelblankt och strålande sol. Så vackert vid bryggan.

Kalix löjrom, citron, créme fraiche, hackad rödlök och gräslök. Till det kall Tattinger comptes – min favoritchampagne!

Med Erik Hartzell vid min sida. 

Ni förstår ju själva hur gott detta är!

Bubbel på bryggan…

Jo då så här mätta blev vi 🙂

Fisketur med Sofie efter maten. Fick två abborrar.

Bara 12 grader i vattnet – uppfriskande…

Malgomaj! Älskar denna plats! 

En underbar fredag som avslutades med bastu mer bad och stor härlig familjemiddag på bryggan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: