Vaknade upp strax efter klockan 6 till en enastående vacker morgon uppe på fjället. Vi sov i tält och det blev väldigt varmt så ett uppfriskande morgondopp kändes självklart. Och nog var det uppfriskande alltid, vid ytan visade termometern på 9 grader, vilket inte direkt kom som en överraskning med tanke på att det ligger snö på strandkanten men ändå – friskt 🙂
Över 4000 har gillat, och så många härliga kommentarer! Har lagt in ett helt gäng här ovan. Ni är underbara! Jag har läst dom alla och det är så kul med er fina respons på mina bilder. Har tagit bort några snuskkommentar då de var opassande och som syftade på att jag var naken (vem gör inte det i fjällen…? ) men i övrigt var det som vanligt väldigt kul läsa det ni skriver.

Vill ni se fler bilder på fjällvandringen så följ mig på instagram @linda_lindorff öppen för er alla!

Puss på er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: