Livet på en pinne –  2016. Varje år tar jag en sån här bild där jag balanserar på en bryggstolpe som minne av just den underbara sommaren i Lappland. Förra året publicerade jag en för första gången på instagram och responsen var otrolig! Mer visningar än nån annan bild och såå många uppmuntrande fina kommentarer – och framför allt önskemål om att jag skulle berätta hur jag tog mig upp 🙂

Livet på en pinne – 2015….Och ja… Det slutade med att jag till sist filmade hur det gick till när jag tog mig upp. En film så plötsligt fick otroliga 131000 visningar…

och galna rubriker som den här… “Linda Lindorffs rumpchock… ” 🙀🙄😂😘

Här är för övrigt den videon…


Livet på en pinne 2017. Årets bild är lite mindre uppseendeväckande – även om höjden på pinnen är densamma 🙂

Det jag kan berätta är att jag tackat ja till att vara ambassadör även för bikinimärket Love by Lola. Jag känner mig hedrad och förstås lite smickrad.


Sen förra året är jag ju ambassadör för bikinimärket Panos Empirio och det är jag fortfarande.Många av er har kommenterat att jag har så många olika bikinis och ja förklaring till det är framför allt att jag älskar livet i bikini på sommaren och vid det här laget reser runt med ett 30-tal olika i handbagaget. Bikini är ju, en bra sommar, faktiskt det enda man behöver 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: