Hett här. Värmeböljan och 40 grader varmt – och det blev väl mycket för mig igår. Fick nån form av värmeslag. Blev illamående och yr – det kändes nästan som att nån lagt huvudet i ugnen och jag kände mig så överhettad att jag inte kunde tänka. Eller röra mig. Så jag fick lägga mig ner och sen hällde barnen vatten på mig. Lite obehagligt så klart men det har hänt förr, på tex när vi spelade in Robinson i Kambodja, så jag känner igen symptomen och jag vet hur det ska botas. Så nu håller jag mig i skuggan de hetaste timmarna, badar och dricker massor av vatten. Barnen och dom andra lider inte alls tack och lov, de älskar värmen och kan knepen…

 Jag älskar Italien och gillar också värmen men är lite sämre på att hantera den. Liksom mer van kylan på nåt vis😘 men redan idag är ett par grader svalare, 37 just nu, och jag mår toppen. Dricker massor med vatten, går hela dagarna i bikini och badar. Så jag klagar inte. Fick en varning bara och nu vet jag.


Bad, dricka vatten och solhatt – bästa medicinen 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: