Så kan jag berätta att jag nu tackat jag till att bli radiopratare i höst. Det är radiokanalen Mix Megapol som bett mig ingå som ständig medlem i programmet Dilemma med Anders S Nilsson. Under våren gästade jag radioprogrammet vid två tillfällen och då hade de varje vecka nya panelmedlemmar. Nytt är nu att de under hösten ska ha en mer beständig panel där alltså jag tackat jag till att ingå bland de utvalda. Jag har ju inte tidigare gjort så mycket radio men gillar det mycket. Detta blir ett roligt litet sidoprojekt. 

18809089_713902278813028_2802808984929566720_n

Faktum är att när jag gick journalistlinjen på Strömbäck utanför Umeå så gick jag med inriktning radio och hade min praktik på Radiosporten. Jag ville bli radiosportjournalist. Sedan hände olika saker som gjorde att jag av en slump hamnade på tv istället och det har jag aldrig ångrat. Älskar mitt jobb som programledare på TV – men detta med radio känns som ett roligt komplement. Vi spelar ju in Bonde söker fru i höst, både uppföljning och julspecial och så skriver jag bok men efter att jag funderat ett par veckor så bestämde jag mig för att tacka ja. Det handlar ju bara om några timmar i veckan. Så nu kommer jag under hösten att höras på Mix Megapol på lördagar och söndagar i programmet Dilemma. Väldigt kul känns det och första programmet spelar vi in redan imorgon!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: