Snart är det dags för stora tv-prisgalan Kristallen och än en gång är vi nominerade med Bonde söker fru. Vilket är kul så klart.Så här såg det ut förra året när vi anlände till galan jag och mina kära bönder. För att extra mycket fira kärleken gick jag dit klädd som brud i en bröllopsklänning och tiara.  Vi vann inte men hade en otroligt trevlig kväll. Ingen av oss hade några förväntningar så det kom inte som nån chock direkt att vi inte fick pris. 


Visst hade det varit härligt om våra modiga bönder och alla som jobbar med detta fina program fick en Kristall men vi behöver den inte. Vi belönas varje år med det finaste man kan få – nämligen kärlek.

Det har skrivits mycket om min besvikelse när vi inte vunnit tidigare år och det har varit löpsedlar om att jag lämnat galan i ren protest. Allt detta är så klart väldigt överdrivet. Jag är tävlingsmänniska men när det gäller Bonde söker fru behöver jag inte tävla. 


Bsf är ett av Sveriges största och mest älskade program. En tittarsuccé som engagerar, ger lycka och kärlek – skapar liv. Vi har fått 14 bondebäbisar genom åren och så mycket fantastisk kärlek!

Därför gör det mig faktiskt inget om en jury väljer att ge ett annat program Kristallen. Jag till och med tänker att juryn tänker som jag… – varför ge en Kristall till ett program som redan är så uppmärksammat och älskat? Bättre ge det till ett mindre program som kanske kan få ett uppsving tack vare en vinst. 


De som sitter i juryn känner så klart att det är ett tråkigt val att utse Bonden till vinnare efter 12 säsonger, det förstår jag. Skulle vi fått pris borde vi fått det för länge sen. Nu är det för sent. Så tänker jag faktiskt – och det är helt utan bitterhet. Det som betyder nåt att ju ni tittare älskar programmet – och att vi gör skillnad i människors liv. Det här menar jag verkligen. Jag är väldigt säker på att vi inte vinner i år heller, att vi skulle få en Kristall är faktiskt så extremt osannolikt att jag lovat min producent (som ännu inte gett upp hoppet) att tatuera in Bonde söker fru på min kropp ifall vi vinner. 🙂 
 Jag älskar Bonde söker fru och det är en ynnest att få jobba med detta program och möta nya människor år efter år. Vår nya säsong börjar snart igen och det är så otroligt bra! Ni kommer att häpna. Och bäst av allt – även i år har vi fått kärlek! Fin äkta kristallklar kärlek!


Här på instagram @linda_lindorff får ni gärna bli min vän. Vill veta ni är. ❤️ Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: