Alltså ja, vad säger man… 🙀😳har alltid velat testa rött hår så nu kom jag på den briljanta idén att prova med sån där sprejfärg man köper i leksaksaffären… well det blev ju inte rött i alla fall. Min man fick en smärre chock 😂ja ja det blev inte jättelyckat – och till råga på allt ska jag ut på middag med en vän på stan nu så jag hinner inte få bort det. Men en förändring blev det ju i alla fall – alltid nåt 😘


Det ser faktiskt än mer rosa ut i dagsljus 🙂 men ja det gav mig en känsla ändå av en ny hårfärg och den gillar jag – alltså känslan, inte färgen 🙂 ska fundera lite nu så får vi se var det landar. 

Det ser man ju – att det här är bra grejor 🙀😂

Ha ha ha ja hjälp – mest läst?! Verkar vara fler än jag som är redo att se en förändring. 😘

Roligt läsa era kommentarer på instagram @linda_lindorff  – så många som gillar det! Underbart! Älskar er.

Puss! Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: