Rosa hår och ingen klänning – inget jättebra upplägg för årets Kristallengalan direkt. Galan är dessutom redan imorgon så nu börjar det bli lite panik. 


Det här med håret är lite strunt samma, kan absolut vara rosa i håret – men kombinationen rosa hår och inga kläder är kanske ingen hit 😘

Så vi börjar med detta… 


Problemet med kläder är lite större… den här klänningen bar jag förra året. Spets från Ida Sjöstedt. I år har jag känt att jag vill vara mer lite bondeglammig. Visste inte exakt hur men ville inte ha långklänning utan snart shorts… jag vet ni kommer tycka jag är galen. Men jag kommer gå på galan i shorts. 🙂 Om de hinner bli klara innan i morgon. 

Den här klänningen sydde två av deltagarna i Hela Sverige syr åt mig till modegalan Guldknappen. En av dom var en tjej vid namn Jenny Fritzon Sjöö. Jag har nu bett henne sy shorts som jag kan ha på galan imorgon. Det blir en shortsdress tror jag. Har nämligen ännu varken provat eller sett nånting! Det hela har sytts på distans och i tisdags skickade Jenny galashortsen med posten. De har ännu inte anlänt…

Ja håret är åtminstone snyggt igen – svag ton av rosa än men frisören sa att det är trendigt att va lite “strawberryblond” 😘 men som sagt ännu inga kläder. Och i år tänker jag verkligen inte ställa till med nåt som ger rubriker och löpsedlar så tror att vi undviker nakenchocker och liknande 🙂 låt oss bara hoppas galashortsen kommer fram i tid, och att de passar. Har ju trots allt inte ens provat dom 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: