Vill börja med att tacka för alla snälla ord och hyllningar! Jag blir så rörd över er vänlighet. Det är något väldigt fint med att orka ge en komplimang eller säga nåt som får en människa att le och bli glad. Så tack ni är underbara. Jag var lite nervös innan eftersom jag inte kunnat prova eller ens se det jag skulle ha på mig – förrän samma dag som galan var så kul ändå att shortsdressen faktiskt passade! 


Det är Jenny Fritzon Sjöö som från tv-programmet Hela Sverige syr som sytt den. Så duktig. Bra passform, välgjort och gnistrande vit. Jag kände mig fin i den. 

Jo den var lite väl tight över rumpan men då hon ju bor många mil härifrån och första provningen var självaste galadagen så var det inte mycket att göra nåt åt. 

Jag läser så klart alltid alla era kommentarer och än en gång, ni är så galet bra på att boosta, hylla och ge kärlek! Tack! Första bilder med över 2600 gilla, 139.000 visningar och massor av fina härliga kommentarer! Slänger in några av dom här så förstår ni vad jag menar. Tack! 


Så ja det verkar ju som kläderna gick hem hos er!  Visst har den lockat till sig en del porriga meddelanden och oanständiga kommentarer också, en kille kallade min outfit för “sexdräkt” men det skrattar jag faktiskt bara åt för även om det är ganska lite tyg och mycket hud så är det här väl ändå långt ifrån en “sexdräkt”… 🙂 Glammig shortsdress väljer jag att kalla den.


Rosa i håret på röda mattan 🙂 Ja min sminktjej @sminkmaria hon tyckte allt det skulle se ut precis så. Och det blev ju lite snyggare när hon fick hålla i sprejburken 🙂 Hur som helst en väldigt trevlig glad och lyckad kväll – även om Bonden inte vann. 

Nu ser vi fram emot nya säsongen som börjar 26 september – och den mina vänner kommer att vinna en Kristall. Var så säker 🙂

Kram älskade vänner, tack för all kärlek och god natt! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: