Alltså wow vilken film! Bästa jag sett på länge. Älskar Shia LaBeouf som John McEnroe och Sverrir Gudnason som Borg. Underbart berättat om deras relation, vänskap och rivalitet. Har alltid älskat Björn Borg och nu gör jag det än mer. Samma gäller för övrigt McEnroe – ochtur man vet hur det går för honom sen… annars hade mitt hjärta gått sönder 😘Och ja nog för att jag brukar gråta men trodde nog inte jag skulle göra det till en sån här film. Jag grät massor – men så sköna tårar som kommer när man blir berörd. Finalen, i ordets rätta bemärkelse, fick mig att gråta, skratta och nästan svimma av spänning – och då visste jag ändå hur den skulle sluta 😘Fantastisk cast, älskar Borg, och McEnroe – och ja allt med den här filmen! 

Foto: Karin Törnblom 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: