img_3460-1

Två veckor kvar till säsongspremiären av Bonde söker fru är det så dags att avslöja årets bondenyheter! Jag är så glad över att kunna berätta detta för äntligen kan ni på riktigt få följa ALLA våra bönder!

img_4064

Som vanligt följer vi fyra bönder i TV4, men utöver det så har vi spelat in en exklusiv serie för TV4 Play i 12 avsnitt ute på Siggesta gård som heter Kärlek åt alla.img_3937

Där har vi följt våra fyra övriga bönder i jakten på kärlek och precis likt huvudprogrammet så har de här fått bjuda in brevskrivare, de har fått speeddejta, gruppdejta och ja i allmänhet roat sig i hopp om att finna kärlek.

img_5312

Vilka bönder som hamnar på Siggesta gård och vilka som vi följer som vanligt ute på gårdarna berättar jag inte än men en sak är säker… i kärlek kan allt hända. Och ja det går rätt hett till stundtals. Nytt för i år är också att vi följer fler bönder. Den här killen – Joacim Rickling tog vi in i sista stund. Varför får ni se i premiärprogrammet men jag kan redan nu avslöja att han satte ett hejdundrande bonderekord när han drog in 2000 brev på bara tre dagar… Ni förstår ju själva att det här kommer bli intressant. För det finns minsann ingen garanti för att man får större chans till kärlek bara för att man får många brev… Rätt val ska göras, rätt saker ska sägas eller vara osagda och framför allt…  kemi ska infinna sig. Om det gör det för Joacim och de andra får ni se i höst…

img_4002-3

Vi har med andra ord har två härliga bondeprogram i år med premiär den 27 september! Ett på tv4 med start kl 20.00 och ett på tv4 play med start kl 21.00 – dessutom följer vi i år mindre än 10 underbara bönder!

bonde_soker_fru_2017-700x367

Dessa åtta… Therese, Jörgen, Dennis, Erik, Fredrik, Johan, Leonora och Wille…

FullSizeRender.jpg-5

…överraskningsbonden Joacim som bonde nr 9…

img_8930

…och sist men inte minst den här killen – Markus Sjöberg. Bonde nr 10 – och tillika var revanschbonde.

img_7451-1

Den tredje nyheten för i år, som jag vet ni tittare kommer att uppskatta, är att jag kommer att livechatta på min instagram @linda_lindorff efter varje program. 

Ni går alltså in på min insta @linda_lindorff och där finns jag, redo att svara på alla era frågor. I minst 15 minuter kommer jag att finnas tillgänglig och jag ska försöka förklara och svara på allt ni undrar över. Där har ni också chansen att kommentera vad ni tycker om kvällens program.

Så nu är det bara att starta nedräkningen, om två veckor drar vi igång och jag lovar er – redan i första avsnittet kommer ni att förstå att den här säsongen är något utöver det vanliga. Ni kommer att häpna… 🙂

Ha en underbar dag så hörs vi snart. Kram Linda

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: