Gissa om jag blev förvånad när bonden Therese öppnade dörren hemma hos bonden Jörgen idag…  Vi är just nu och spelar in Bonde söker fru – det sista avsnittet… och jag må säga att man ska baske mig ha nerver av stål för att kunna jobba med detta programmet – och det har ju inte jag. Puh. De senaste tre dagarna har jag gråtit, bitit på naglarna, känt svidande oro och nästan svimmat av lycka. Den här säsongen av Bonde söker fru kommer inte att lämna någon oberörd det kan jag lova er.

Här sitter jag ännu lugnt ovetande i bilen i väntan på att få komma in… vi gör så när vi är ute på inspelning att för att det ska bli så äkta som bara möjligt så sker allt vi gör på riktigt. Det vill säga, jag kommer inte dit och går in och pratar och sedan börjar vi spela in… nej jag kommer dit, får inte träffa bonden förrän kameran rullar. Då möts vi och då får vi det riktiga första mötet med allt vad det innebär i form av nervositet, känslor och överraskningar…

​Snygga härliga skidåkarbonden Erik var jag hemma hos igår, i Edsbyn. Vi pratade och allt kändes bra. Erik och jag har hörts på sms under sommaren så här trodde jag ändå att jag visste hur läget var men ICKE… hjälp vilken känslosam dag. Jag fick lite av en chock faktiskt. I kärlek kan verkligen allt hända…

​Eriks kor är också väldigt speciella vill jag säga lite som en parantes… väldigt kärvänliga.

Jag skrev igår lite om förändringarna i Bonde söker fru här på bloggen – ni som missat det kan klicka in er HÄR och läsa på. Viktiga och roliga förändringar – och mer av allt det bästa.

Ännu en bonde som fick mig att tappa hakan… Wille gjorde mig också väldigt rörd. Fina bönder vi har än en gång, så fina. Men den här killen hade jag gärna skakat om lite… igår i alla fall kändes det så 🙂

Imorgon är det dags att åka till den här bonden – Joacim Rickling. Med tanke på hur han gjorde entre i programmet så skulle det förvåna mig mycket om inte även han på något vis lyckas göra mig berörd – eller rörd eller bara rejält överraskad. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: