Sist vi var i Palma träffade jag en av en slump en av Palmas bästa kockar – Tomeu Caldentey – den första kocken i Mallorca som fått en Michelin-stjärna. Jag satt här på en av hans restauranger, Taronja Negra Mar, när han kom ut och frågade vad vi tyckte om maten.

Skärmavbild 2017-09-14 kl. 08.47.27


Vi åt då bara en laxsallad följt av en osttallrik, så jag kunde inte riktigt uppfatta hans storhet matmässigt men då jag visste att han ju även är chef över restaurangen på vårt hotell så passade vi på att boka in en middag där redan nästa kväll. Och det må jag säga var något alldeles enastående…
Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: