img_7451-1

Dags att avslöja något väldigt spännande – nämligen att Förlåt mig kommer tillbaka i ny tappning och tar plats i Sjuan i vår. Jag har tackat ja till att leda programmet och det känns så oerhört kul. Förlåt mig handlar om något av det viktigaste som finns nämligen att just förlåta och försonas. Det kan vara svårt, oerhört svårt, men ibland är det enda sättet att kunna gå vidare i en relation och just därför så viktigt. Jag kommer att åka ut i landet och besöka de som känner att de sviktit eller sårat och nu vill be om förlåtelse och jag kommer att göra allt vad jag kan för att hjälp till.

img_2694-1

Det här är ett väldigt spännande program att jobba med för jag vet att det kommer att kunna förändra människors liv. Jag kommer att få del i livsöden, personliga historier, sorg, innerlighet och glädje. Det här programmet innehåller allt jag tror på och älskar. Relationer, starka känslor, människor och framför allt väldigt mycket kärlek.  Jag tror starkt på ordets förlåtande kraft.

Förlåt mig återförenar familjer, läker sår och förändrar livet för de medverkande. Det handlar om människor som bär på tunga sorger och som vill säga förlåt men som aldrig ensamma skulle våga ta det där steget. Programmet bygger på originalidén men nu har vi flyttat oss från studiomiljö och möter människor ute i deras egen verklighet och vardag.

Jag vill också passa på att uppmana er som råkat såra eller svika någon de tycker väldigt mycket om att höra av sig till oss så ska vill söka upp den personen eller personerna i hopp om att reparera den söndrade relationen.

SÖK TILL Förlåt mig

Har du någon som du vill försonas med och kan tänka dig att vara med i programmet? Mejla din historia till casting@sto-cph.com eller via formulär https://www.shortaudition.com/stocph?noflash=1

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: