På kräftkalas i fredags hos goda vänner som dukat upp och fixat en helt fantastisk middag – kolla bara in hattarna 😘


Uppdukat ute på terrassen med eld i spisen och infravärme. Så mysigt.

Bubbel till fördrink. 

Lotta, jag och värdinnan Sofie Hartzell.

En underbar middag som dessutom, proffsigt nog, avslutades med att de bjöd på grillade parisare – nötbiff på bröd med stekt ägg och tillbehör i form av saltgurka, rödbetor och dijonsenap. Så gott – och perfekt för en som jag som sällan lyckas äta mig mätt på kräftorna. Lovly! Och ja, jag har nu äntligen förstått vikten av rätt tillbehör på kräftskivan – älskar hattarna 😘

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: