Imorgon drar Bonde söker fru igång och bönder får äntligen sina efterlängtade kärleksbrev. Det här är en glädjens dag, jag känner mig nästa lite som böndernas egna lilla jultomte när jag kommer med dessa efterlängtade och så oerhört uppskattade gåvor i form av kärleksbrev. Trots det brukar jag alltid ha lite ont i magen inför den här dagen för jag är så orolig att nån inte ska få nåt brev eller att nån ska bli besviken. 

Alltid finns det så klart några som får fler blev och några som får färre men i år kära vänner har det hänt nåt – herre Gud så många brev ni skickat! Det är en chockerande hög kärlek vi fått i år – fler än nånsin i hela Bonde söker frus historia!


Att detta händer säsong 12 är ju helt galet! Så kul! Vid det här laget vet många att specifikt en bonden fått väldigt många. 


Vår bonusbonde Joacim Rickling fick nästan 2000 på tre dagar… men det är inte bara han som står för chockhöjningen, Dennis har fått flera hundra, Erik och Leonora likaså. 
Och Therese brev bjuder på en annan typ av chock – hennes brev gjorde henne stundtals så generad att kinderna glödde. Mina också för den delen.. 🙂 

Ja ni kommer att få se allt detta imorgon så klart – det är ett ovanligt känslosamt premiäravsnitt må jag säga. Tror ni kommer att älska våra bönder väldigt mycket. 

Efter programmet imorgon kan ni chatta med mig och ställa era frågor på min instagram live. 
Gå in på min insta @linda_lindorff och klicka på min profilbild så är ni med!  Bonde söker fru – onsdag kl 20.00 i TV4

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: