Ni som följer mig vet att jag experimenterat lite med håret under hösten. Har varit sugen på att ändra färg och gärna då åt det lite röda hållet… 


Så här såg jag ut för ett par veckor sen efter att ha sprejat håret med färg på burk köpt i leksaksaffären… lite väl knallrosa så jag lät frisören hjälpa mig tillbaka.


Så här brukar jag se ut, blond… och så har jag sett ut fram till i fredags…

Nu ser jag ut så här! Reaktioner på håret har varit lite olika.. de flesta på insta tycker det är fint, barnen säger de älskar mig även med grönt hår 😳😘 men min producent han bara tittade på mig en lång stund och sa sen – hjälp vad har du gjort?!? 😂😘

Anledningen till det var att vi varit ute på inspelning dagen innan och påbörjat ett nytt avsnitt av Förlåt mig. Dagen efter skulle vi komplettara med klippbordet och ett till möte… samma kläder, men ja… en lite annorlunda hårfärg 😘

 Nu är ju inte förändringen enorm så det blir nog ingen jätteförvirring – hoppas jag. För övrigt tycker jag det känns bra med nåt nytt och tror jag kommer lägga ännu mer rött i nästa gång. 

Kram! linda 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: