Imorgon sänds andra avsnittet av Bonde söker fru och det är nu bönderna för första gången får träffa sina utvalda brevskrivare för speedejt. Känslan inför Sundbyholm brukar vara laddad och förväntansfull men i år var det också panik, kaos och tårar…

Anledningen till detta är av bara en vecka innan så ringer en bonde och berättar att hen ska hoppa av. Eftersom vi var i full gång med inspelningarna och vi precis tappade en av våra kära utvalda bönder så uppstod så klart panik. Jag minns så väl när jag fick samtalet – jag grät. Tårar som kom av både glädje och förtvivlan. 


Personen som valde att lämna oss gjorde det av en bra anledning och det gjorde mig glad att veta att bonden var glad och kände sig lycklig. Jag blev rörd men också ledsen eftersom det innebär att ni inte på samma sätt får lära känna den här underbara personen eller vara med dennes jakt efter kärleken. Det är synd. Jag tycker så mycket om personen i fråga så även för mig kändes det lite som en förlust. Vill få vara hen nära, vill få vara med och lära känna hen och se deras kärleksresa. Samtidigt är jag så himla glad för det som hänt. Kärleken är det största och målet med hela Bonde söker fru. Det man bara än en gång kan konstatera är att vägen dit sanna mina ord inte är förutsägbar. I år har jag faktiskt tappat hakan oftare än nåt tidigare år. 🙂


Det löste sig fint trots allt, bondens avhopp gav plats till en annan fantastisk person – nämligen den här – och vi fick därmed chansen att hjälpa ytterligare en bonde att hitta kärleken.

Allt detta får ni se imorgon i Bonde söker fru kl 20.00 i TV4. Då får ni alla svar, det blir kyssar, svettigt heta möten och en ny underbar bonde! Ställ gärna frågor på min insta @linda_lindorff 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: