rickling_1.jpg

Uppdaterad med live-video

I kväll är det dags för populära speeddejterna i Bonde söker fru. Jag är nervös och säkert du som tittar är också nyfiken på hur bönderna känner inför detta. 17.15 kommer jag sända live på min officiella Facebook och med mig kommer jag att ha spannmålsbonden Joacim Rickling.

Bonde söker fru ser du sen 20.00 i TV4 och på TV4 Play där du också följer våra andra fyra bönder, Erik, Therese, Jörgen och Wille.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: