img_3024

Bonden Leonora gjorde entré i Bonde söker fru i våras och sen dess har inget varit sig likt. Hon blev blixtförälskad i en av brevskrivarna, Louise, och ihop med henne redan innan vi ens börjat spela in. Nu är de Sveriges hetaste gaypar! Jag fångade dem på väg till badhuset för att höra hur det känns med all uppståndelse och prata lite om kärleken i allmänhet.

Linda: Det är väldigt mycket uppmärksamhet runt er i media nu – vad tror du det beror på?

Leonora: Kärlek och att vi är väldigt speciella med starka personlighetstyper och vi är gay🔥

Linda: Märker du att folk fortfarande tycker att det är väldigt speciellt att att en kvinna älskar en kvinna? tänker att det ju ändå är 2017 😊

Leonora: Det är 2017 men det är inte helt accepterar än och man märker även att många som är gay ser upp till vår kärlek och vårt mod, vilket är bra. I vardagen märks det inte av utan det kommer oftast upp fördomar i samband med media vilket är bra att människor kommer fram och visar vilka dem är eftersom de alltid är någon som står upp för att man får älska och och vara den man vill.

Linda: Bilden på er är så vacker… så innerlig, vacker och full av förälskelse. Samtidigt är den avklädd och väldigt intim. Vet att du först blev lite sur över att den kom ut över huvud taget. Berätta…

Leonora: Bilden är naken men inte naken som avklädd utan naken i känslor och kärlek, en otroligt vacker bild som på sitt sätt talar för sig själv. Vi ville berätta om bilden själva och få med bakgrunden till de enkla, vackra och naturliga. När vi ser bilden, ser vi inte två nakna kroppar utan intimitet och innerlighet

Linda: Det är en av de vackraste bilder jag vet… älskar den. Men hur kändes det när den kom ut? Vet ju att ni ville ha den för er själva…

Leonora: Det kändes inte alls bra, dels för att de som tog den sa att den var tagen från ett öppet kontot vilket inte stämmer då jag alltid har haft ett stängt konto. Det är inte rättsligt korrekt att sno bilder på det sättet och det kändes extra sårbart då det är en bild som betyder mycket för oss. Vi ville visa upp den på uppföljning med en förklaring kring de vackra.

Linda: Häromdagen träffade bonden Thilde Höök som för ett par år sedan kom ut som gay. Hon sa att det förändrade hela henne liv så klart, och att hon önskar att hon vetat det hon vet nu ännu tidigare. Vad tror du är skillnaden att för en kvinna att älska en kvinna gentemot att älska en man? Stor fråga jag vet 🙂 men om du om nån kanske kan svara på det….

Leonora: Den beror väl på vem man är och vad man söker. Jag tror personligen att det är lättare att hitta det innerliga, mjuka och intimiteten med än kvinna än en man om man väl måste generalisera men givetvis finns det även män med de egenskaperna. Och för min del är de mjukare även fysiskt, både former och mindre hår och mer känsla i beröringen 😉😘

Linda: Tror du att vem som helst kan bli gay? Dum fråga kanske… men vad tror du… skulle en sån som jag lika gärna kunna bli kär i dig som i en man? egentligen…

Leonora: Jag tror att alla som har kontakt med sig själv i sig själv kan bli kär i en person. Oavsett kön.

Linda: ❤️ Har du nån gång omvänt en kvinna?

Leonora: Jag har varit den första kvinnan för en annan kvinna, ja. Båda jag och Louise har mestadels vänt kvinnor till kvinnor 😂 Varför är oklart

Linda: Intressant ändå.. men ni är ju också oerhört attraktiva båda två.

img_2443

Leonora: Tack❤️ Det är fint att så många tycker det, men jag antar det är en kombination med utseende och speciella personligheter

Linda: Vad betyder det att vara nåns första? Man kan ju faktiskt helt förändra någons sätt att leva…

Leonora: Det är nog inget mer än två personer som möts.

Linda: Louise är din stora kärlek. Vad är skillnad med Louise från andra kvinnor?

Leonora: Hennes mod i att inte bara tänka utan förstå vidden av att våga visa alla sina känslor. Hon ger mig motstånd samtidigt som hon är enkel pågrund av lättheten att prata och visa hela jädra känsloregistet. Sen är hon väldigt rolig med när hon väl sätter igång och morgonsur, det är en ny erfarenhet❤️😉


Linda: Jag är verkligen så glad för er skull! Ni är som gjorda för varandra. Underbart att få ta del av er kärlek! Puss till er!

Leonora: Vi är med glada. Tack för all din kärlek❤️ Vi vill ha mer av Lindorff i vårt liv👍

Linda: Och jag vill har mer av er! Vi hörs snart igen.

Vill ni ställa frågor eller se lite mer bilder så hitta mig på instagram @linda_lindorff vill passa på att tacka för alla tips och all kärlek jag fått angående foten också. Tack!! 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: