Seychellerna är verkligen paradiset. Vi åkte hit i fredags på kombinerad jobbresa och semester och det är verkligen över all förväntan. Särskilt som Jacob är med – på en plats som denna är det oundvikligt att bli nyförälskad. 🙂 Jag har jobbat med inspelning av Bonde söker fru ända tills nu och det har varit intensivt. Jacob har också jobbat massor så detta är väldigt bra för oss. Även om vi har jobb så hinner vi också mysa.


När vi inte jobbar så njuter vi av havet med allt vad det innebär i form av snorkling, morgondopp, kajak och allt annat kul.


Jag är också fullkomligt förälskad i naturen här – sagolikt vackert! På nåt vis är det nog så att man blir extra kär när man vistas i såna här miljöer. Sen har nog också kärleken i Bonde söker fru smittat av sig 🙂 


Mest av allt beror det förstås på Jacob – min underbara, kloka, roliga man. Älskar honom så otroligt mycket! Och när vi får tid på tu man hand blir jag alltid som nyförälskad. Underbar känsla. 


Vi äter också väldigt gott, idag tex denna härliga sushilunch vid havet.


…så lyxigt med all denna goda tropiska frukt.


För att hinna med tennis innan jobb klev vi upp kl 6…vi hade inte med tenniskläder så Jacob spelade i badbyxor och med lånat rack – det går bra det också 🙂


Jacob tycker att jag har lite speciell serve teknik… 🙂 och ja, jag är ju inte särskilt bra på tennis än… men jag gillar det och Jacob är en underbar tränare så med lite tid så blir det nog riktigt bra.


Vi har också hunnit med en väldigt tuff men vacker hike. Kolla bara utsikten här.

Ananas snart mogen.


Ja vi har det otroligt bra. Redan imorgon åker vi hem, vilket känns alldeles för tidigt men samtidigt har vi hunnit med mycket. Bäst av allt så hann vi bli kära i Seychellerna och få njuta av vår kärlek i paradiset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: