Ikväll kommer den här bonden tillbaka till Bonde söker fru. Vi träffades redan 2006 i den allra första säsongen av Bonden och mycket har hänt sen dess… jag är så glad över att än en gång få chansen att hjälpa den här underbara killen i jakten på kärleken. 

När vi lärde känna varandra för 11 år sedan så var Markus rätt blyg och lite oerfarnen då det gällde att prata känslor. Nu när vi möttes igen hoppades jag så klart att det skulle ha ändrats och ja… nog är det en ny man vi får lära känna nu. Jag tycker mycket om Markus, vi skrattar alltid och han är otroligt snäll. I år lyckas han dessutom sexchocka mig. Detta är inget skämt. Det han berättar om vad som hänt är så chockerande att jag behövde sätta mig ner. Och det var alls inget dåligt, bara så oväntat och på en nivå jag inte varit med om i Bonde söker fru. Alltså, jag lägger mig inte i vad bönderna och deras brevskrivare gör så länge alla inblandade tycker det är härligt. Jag älskar att det blir kärlek, och ja jag vill gärna veta alla detaljer, även om de ibland får mig att rodna. Och bli chockad 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: