Helt otroligt – nästan en kvarts miljon visningar. Den här bilden från Miss Universum – tävlingen 1990 har verkligen slagit alla rekord på min instagram.

Jag tycker det är kul och intressant med statestil och 245 000 visningar är mitt rekord nånsin för en bild. Och med tanke på att jag har 69.000 följare så är det ju verkligen mycket. Trots att det är så sjukt länge sen minns jag denna stund som vore det igår. Klackskorna, bikinin, tävlingsjuryn… också min största tv-publik nånsin med 60 miljoner tittare! Galet. Vilka minnen. En förlegad tävling på många vis men då 1990 var detta spännande. Jag träffade så många roliga människor och fick uppleva så mycket konstigt, galet och minnesvärt. Jag hade aldrig gått i klackskor – och gjorde det nu inför miljontals människor i bikini! fick träffa min idol Roger Moore, dansa i fjäderskrud, blev erbjuden en provspelning för en roll i Baywatch av självaste David Hasselhof och jag fick dra snuskskämt på bästa sändningstid då ingen annan vågade… som sagt en minnesvärd tid. Jag stod stadigt med fötterna på jorden trots min ringa ålder och kan se tillbaka på detta med mycket värme – även om jag tycker allt är rätt märkligt. 

Kul ändå med nya rekord! Tjo!

Tack för engagemang! Trevlig kväll! 

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: