img_2443Bonden Leonora och Louise blev blixtförälskade under inspelningen av Bonde söker fru i våras. Det var stor passion och deras kärlek gick det inte att ta miste på. När jag nyligen var där och spelade in uppföljningen så var de kärare än nånsin. Louise hade flyttat in och de lyste av lycka. Vi pratade om kärleken, livet tillsammans och tankar på bröllop. Nu är det slut. Förlovningen är bruten. Det kom verkligen som en chock för mig. Jag har pratat med dem båda och hur overkligt det än känns så är sant. De har brutit upp och Louise har flyttat ut. Det är omtumlande, ledsamt och jobbigt på många vis.

img_2162-1

Jag är så ledsen för deras skull, det gör ont att veta att någon man tycker om har hjärtesorg. Jag kommer inte att skrivna något om varför det tagit slut eller mer om hur det känner – det jag pratat om med dom om stannar mellan oss och det är upp till Leonora och Louise att själva berätta när, och om, de vill framöver. Leonora skriver en del om det på sin blogg och hon har sagt till mig att hon vill att ni ska veta hur det står till men utöver det vill hon nu få sörja i fred. Vi kommer att träffas nästa onsdag då vi, med tanke på allt som hänt, vill vi spela in en ny uppföljning. Sist vi sågs hos henne hade de förlovningsringar på fingrar och de sprudlade av idéer och kärlek. Så kommer det inte vara nästa gång. Då kommer allt vara annorlunda. Sorgligt – men Bonde söker fru är precis som livet själv väldigt föränderligt och just den här sagan fick nu plötsligt ett annat slut. Jag hoppas de finner lyckan på annat håll. All min kärlek till både Leonora och Louise.

2 thoughts on “Det är slut mellan bonden Leonora och Louise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: