Måste bara få säga tack för ert otroliga engagemang! Igår hade vi hela 1350000 tittare och det är faktiskt sanslöst bra – och framför allt kul! Ert intresse för våra modiga bönder stärker dem och så klart gör det alla duktiga medarbetare på den här produktionen glada. De är många som jobbar med Bonden och alla är väldigt engagerade. Att ni visar ert engagemang på det här viset gör så klart allt arbete extra roligt. Så stort tack från mig, våra älskade bönder och alla som jobbar med programmet – tack! Ni är fantastiska!

Se Bonde söker fru på TV4 Play 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: