Det var en brutal sågning Chris fick i fredags. Jag och barnen var där och jag fick faktiskt en klump i magen. Tänk att stå så på scenen efter att ha gjort sitt allra bästa och sen få höra att det man gjort är så dåligt att det är pinsamt. Fy så hemskt. Det är inte ovanligt att idolerna får hård kritik men orden som sades då måste ha gjort så ont att höra. Det stod även en krönika i Expressen av Maria Brander att Chris karriär är över. Jag är ju ingen musikexpert, långt ifrån, men jag är ett stort Idolfan och även om detta inte känns bra så är jag helt övertygad om att publiken kommer att vara med honom framöver. Det finns många bra idoler i år, Hanna, Noah, Gabriel… ja jag gillar dom alla men Chris har en speciell plats i mitt Idol-hjärta. Jag hoppas verkligen han lyckas gå vidare på fredag, ja hela vägen till final faktiskt. Så heja Chris, styrkekram och kärlek, du är fantastisk! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: