Idag träffades jag och Leonora för första gången sen uppbrottet med Louise. Vi spelade in ett nytt slut på säsongen med henne och givetvis pratade vi om allt som hänt. Jag vet att ni är många som bryr och det här är så klart både känslosamt och sorgligt på många vis. Här berättar Leonora om den brutna förlovningen, hjärtesorg och tron på kärleken.

Linda: Kärlekssagan mellan är dig och Louise är över, förlovningen bruten, vad var det egentligen som hände?

Leonora: Jag älskar Louise och hon sägs älska mej, men hon tyckte att vi var på olika plan i livet. Det jag kunde erbjuda henne passade kanske inte riktigt in i hennes liv. Så därför valde hon att lämna mej.

Linda: Tog också din kärlek slut?

Leonora: Min kärlek till Louise är oförändrad. Jag kan inte älska en människa ena dagen och sluta göra det dagen efter. Jag fungerar inte så.

Linda: Det är smärtsamt när kärlek tar slut – hur reagerade du?

Leonora: Det gör självklart väldigt ont. Jag har min sorg, men även min dotters sorg att bära och det gör det hela ännu värre.

Linda: Har du gråtit mycket?

Leonora: Jag har gråtit väldigt mycket och gör fortfarande. Men jag försöker ändå ser det vackra som jag har i livet

Linda: Hjälper det?

Leonora: Det hjälper att gråta, det renar mitt inre. Jag försöker att vara stark på dagarna när jag är med Mollie. Snorgråta får jag göra när hon sover. Men jag behöver det.

Linda: Du är stark och idag har jag sett dig strålande vacker och med ett leende, vi har till och med skrattat. Hur gör du?

Leonora: Jag älskar att le och att skattat hjälper läkningen. Jag försöker se det ljusa när det är mörkt runtom mej. Jag har mina mörka stunder när jag inte kan le hur mycket jag än skulle vilja. Och det måste få vara så. Allt går i vågor.

Linda: Ångrar du något?

Leonora: Jag ångrar inget för egen del. Jag har blivit älskad och jag älskar och det är otroligt vacker. Det jag kan känns en ånger över är Mollie att jag lät Louise få bli en så stor del av hennes liv så tidigt i relationen. Dom hade/har starka känslor för varandra.

Linda: Sista gången jag träffade dig och Louise så var ni kära, ni var förlovade, hade bokat kyrka och frågade mig om jag skulle vara toastmaster… allt var så lyckligt. Nu 6 veckor senare är det slut. Har du nån egen förklaring till allt det här? Gick det för fort? Var det för intensivt? Eller vad tror du?

Leonora: Jag var säker på mina känslor för henne så för mej gick det inte för fort. Jag var helt trygg i en framtid med Louise och jag var redo att satsa allt.

Linda: Har du avbokat kyrkan?

Leonora: Jag har varit bortrest så jag har inte hunnit ta tag i dom praktiska sakerna än. Men avbokningen av kyrkan ligger på min to do lista.

Linda: En sån här hjärtesorg kan så klart sitta i länge och göra att man blir rädd att ge sig in i något nytt igen. Hur känns det för dig, har du tappat tron på kärleken eller kommer du att våga älska igen?

Leonora: Jag har inte tappat tron på kärleken. Kärlek är vacker och vi är inte skapta för att leva ensamma. Det kommer krävas en väldigt speciell kvinna om hon ska komma in på djupet i mitt hjärta, men jag vet att hon finns. Men än är jag inte redo❤️ Tack för idag och du är fortfarande mitt kärlekstroll Linda. Med kärlek🙏


Har ni frågor till Leonora kan ni ställa dom till henne på min instagram @linda_lindorff 

Kärlek till er alla. Inte minst Leonora och Louise.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: