Väldigt många har hört av sig om min “mystiska” skada i gårdgens Bonde söker fru så jag ska självklart berätta. Jag tänkte först att jag skulle försöka dölja skadan lite genom att lägga över håret så ingen skulle märka det…

img_5971

…men man kan väl säga att valet av topp då inte var det bästa… 🙂 Samtidigt är det ju inte så farligt att ni ser det här såret. Ni vet ju vid det är laget att jag är klantig, envis och väldigt ivrig och därför har en tendens att göra mig illa. Andra axeln ser för övrigt likadan ut 🙂

Vilket ni tydligt ser på den här bilden. Skadan fick jag när vi spelade in Fångarna på fortet. Jag skulle klättra uppför hela muren på Fort Boyard med hjälp av två spända rep. Det gick bra, för jag gjorde det fort och tog hem två ledtrådar, men det gjorde också rätt ont. För det som hände var att jag klämde åt repen i armhålorna medan jag klättrade för att det skulle gå fortare och då skavde repen helt enkelt hål på huden.

Inte så snyggt kanske men det var det värt. 🙂

Nu har det så klart läkt men jag misskötte såren tyvärr genom att inte ha plåster i solgen och pilla lite… så jag har nu två små ärr, ett på vardera axel – men jag får se det som minnen från en väldigt kul dag på Fortet.

img_5812

Vårt bondegäng hade verkligen så otroligt kul – och så vann vi ju överlägset, vilket förstås också är stimulerande när man kämpat hårt.

img_6151

Väldigt roligt också med fortsatt såna overkligt höga tittarsiffror! 1250 000 bänkade sig igår kl 20.00 och utöver det 300.000 såg programmet på TV4 Play. Det är faktist nästan knappt möjligt i tv-tider som dessa. Häpnadsväckande bra faktiskt. Så tack, stort tack!! Bönderna och jag tackar stort för ert engagemang och er kärlek. Ni är fantastiska.

Se Bonde söker fru och Kärlek åt alla på TV4 Play

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: