– Så var vi klara för avgång till Ronneby…

Jag har precis satt mig ner och placerat väskan under sätet framför mig. Tar upp mobilen för att slå den på flygläge… sen inser jag vad flygvärdinnan nyss sagt.

– Sa du Ronneby?!?!?

Jag kastar mig upp ur stolen och tittar på flygvärdinnan – Jag ska till Ängelholm…

Folk skrattar nu, vilket jag förstår med tanke på att jag med yviga gester sliter upp min väska, jackan och springer bakåt i planet. Samtidigt som jag hör mig själv säga med hög röst ”Huuuuuur i hela världen hamnade jag här…!”

– Lycka till ropar en man efter mig. – Hoppas du hinner, säger en annan. Gulliga och uppmuntrande röster. Jag springer förbi två män i gula västar. – Vet ni var planet mot Ängelholm står? Den yngre av dem två svarar med ett stort leende, ja det är en bit bort så bäst du springer om du ska hinna, planet står på plats 8…

Det är tre minuter tills planet ska lyfta och jag inser att jag kommer missa det. Men så ser jag planet, och en flygvärdinna i dörröppningen som ler. Med andan i halsen rusar jag ombord – på rätt plan. De hade ringt dit från Ronnebyplanet och förvarnat om en sen ankomst 🙂 Jag är så tacksam. Hade ändå varit hyfsat jobbigt att plötsligt inse att man landat i Ronneby när tv-teamet väntar i Ängelholm… 🙂 


Vet inte vad jag ska skylla på riktigt, det här har faktiskt aldrig hänt mig tidigare men man skulle väl kunna tro att jag kanske hade tankarna lite på annat håll när jag gick ombord…Det har varit så fruktansvärt pinsamt att missa ett plan så här utan anledning och låta kollegor vänta i onödan på en virrpanna som satt sig på fel plan. Förvisso spelar vi in Förlåt mig – men ändå… 🙂

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: