img_6023

Det står nu i tidningarna att Leonora gärna är med i Bonde söker fru nästa år igen – och ja, jag kan bekräfta att detta är sant 🙂 Sagt med glimten i ögat förstås men jodå även till mig har hon sagt det, senast ikväll. Så klart tycker jag att hon då ska få en ny chans! Jag vill inget hellre än att se den fina kvinna lycklig.

Nu är det inte jag som bestämmer vilka bönder som är med och inte, det gör TV4, men vi säger så här, OM jag fick bestämma så vore det ingen tvekan. Jag gillar Leonora mycket. Hon är passionerad till den gräns att hon ibland tappar kontrollen och inte följde hon mina önskemål direkt – hon fullkomligt struntade i det och körde sitt eget race men jag förstår henne – hon var ju kär. Och i kärlekens namn är jag beredd att tillåta det mesta 🙂 Så ja, ni som redan skrivit till mig, på insta och till mig privat och till TV4, jag fattar att ni vill ha kontakt med Leonora men ni får ge er till tåls. Hon är inte redo att börja dejta ännu – och den här gången ska det baske mig gå rätt till 🙂 Så håll ut, kanske får ni en ny chans nästa vår.

Vad tycker ni? Ska Leonora vara med igen? Svara mig på instagram @linda_lindorff 

Puss och kram

Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: