Har fått en vagel i ögat. Det började redan för ett par dagar sen med att ömma och bli rött. Jag brukar inte få vaglar men har haft ögoninfektion förut och allt som rör ögat är rätt obehagligt och besvärligt ändå. 


Bad om hjälp med tips och huskurer hur man få bot på den på instagram och fick väldeligt många och varierade förslag 🙂


Nu har jag försökt flera av er underbara tips – allt från att trycka vitlök i ögat, vilket för övrigt gjorde sjukt ont, till att massera med guld och saliv… 😳men tyvärr har det inte hjälpt. Vageln är kvar och ögat ännu mer rött och svullet idag. Bilden är från igår… Har haft ögoninfektion förut och börjar tro att det är nåt sånt jag har. Eller en kombination… 😳🙀besvärligt är det i alla fall med tanke på att jag är mitt i intensiv inspelningsperiod och sminket som behövs för att dämpa det röda och få mig att inte se så trött ut gör samtidigt det hela värre. Suck! Jag har fått en ögonsalva som jag börjat använda sen igår men som sagt, än ingen förbättting. Ni får gärna fortsätta skriva in bra tips, jag är beredd på att testa det mesta – förutom möjligen mer vitlök… ☺️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: