Jag älskar snön men idag har vädret verkligen ställt till det. Snökaos i Göteborg har gjort att Landvetter stängt och alla flyg under förmiddagen är inställda och jag kunde inte åka ner till mitt team som är på plats för att spela in Förlåt mig. Väldigt frustrerande och trist så klart. Strax efter halv 6 i morse var jag ute på Bromma för att ta första flyget ner och då fick vi veta att inga plan skulle gå förrän tidigast 11. Detta innebar att de intervjuer vi bokat fick avbokas och ja allt vi skulle göra skjutas upp och ändras på. Så ja, min älskade snö förstörde inspelningen idag och folk som var redo att berätta om viktiga saker och redo för att säga förlåt får lov att vänta till imorgon. 


Hoppas jag kan möta upp med fotograf Putte och de andra så vi kan fortsättta på det vi påbörjade igår. Låt oss helt enkelt hoppas att trafiken ordnar upp sig, både när det gäller den i luften och på marken. Vill passa på att säga att ni ska ta det försiktigt på vägarna nu också. Det är halt och redan har många olyckor skett, så ta det försiktig och kör lugnt.


På instagram skriver jag om något helt annat och betydligt roligare – kyssdramat hos Joacim Rickling i kvällens Bonde söker fru. Missa inte det.

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: