Bonde söker fru. Säsong XII, episod 10. 2017.Imorgon kommer det att vara val på Dennis gård. Som ni vet var det redan innan valet väldigt stormigt med nervositet och gråt. När valet sedan är gjort är det så mycket känslor hos både Dennis och hans tjejer att vi måste ge honom att få en paus från all passion och dramatik. Dennis behöver vila sitt huvud och få sova en natt helt ostört för att att kunna tänka och göra rätt val. Vi får helt enkelt evakuera tjejerna på grund av allt för heta känslor…

Det kan tyckas lite överdrivet men faktum är det blir så otroligt intensivt på gårdarna. Så mycket tankar, attraktion och känslor. Bönderna behöver få sin chans att känna efter och tänka. Reda ut vad det är som gör att han känner det han känner.    Ibland är attraktionen så stark att allt logiskt tänkande försvinner. Ibland är det praktiskt tänkande som ställer till det och förblindar så mycket att attraktionen förträngs och kärleken kvävs.

Av såna anledningar lät vi Dennis få en natt för sig själv efter valet. Han behövde få tid att tänka och känna utan närvaro av frestelser och förförande flört.

Detta gjordes även för tjejernas skull. Konkurrensen och känslorna påverkade dem så mycket att de inte mådde bra. De behövde också tid för sig själv för att reda ut vad de faktiskt har för känslor för Dennis.

Som ni kanske förstår blir fortsättningen på detta helt galet spännande. Alltså, det var så spänt och känsloladdat och samtidigt kärleksfullt och härligt. Kärlek i luften och såna vibbar att jag kunde känna dem i kroppen.

Den här säsongen av Bonde söker fru är utan tvekan den mest händelserika i Bondens historia. Samtidigt är det också så oerhört mycket känslor. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som i år, eller varit så orolig, eller så överraskad. Detta kommer ni att känna imorgon. Morgondagens avsnitt är höstens bästa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: