​Snart är det dags för Bonde söker fru och kvällens avsnitt liknar inget ni sett tidigare. Det blir dramatik, kyssar, svåra val, svartsjuka, tårar och passion. För egen del så får jag vara med om bland annat ett avslöjande som får mig att tappa hakan fullkomligt.


Det är Marcus som står för avslöjandet. Vi möts inne i hans lada och han berättar om heta kärleksnätter och passion på ett sätt som får mig att rodna. Han pratar på ett sätt som jag aldrig hört honom prata förut. Det är fnittrigt, generat och tydligt nyförälskat. Helt underbart. Men också får jag veta detaljer om vad det hela hände, hur det gick till och att det var som på film… Jag brukar inte bli generad så lätt men här blir jag det. Inte för att Marcus på nåt vis går in för  mycket på intima detaljer, inte alls, utan för att det är så tydligt hur hett det varit. Det märks utan att det sägs… om man säger så. 🙂


Det är underbart att se och jag blir så glad. Den Marcus jag lärde känna för 11 år sen har plötsligt gått och blivit kär – och det på ett sätt som jag aldrig sett förut.

Nu måste han givetvis berätta även för de andra tjejerna och det kommer så klart inte kännas lätt…


Johan, mjuka fina romantiska Johan, ja han kommer ni att få se gråta ikväll. Varför vill jag inte avslöja men det känns i kroppen när man ser det.


Dennis, ja här är det dramatik, återigen. Dubbeldejtar, kyssar, svartsjuka och känslor så heta att vi evakuerade hans tjejer från gården för att han skulle få en paus och kunna tänka klart.


Hos Joacim har vi tre förälskade tjejer och en bonde som gör ett svårt val. Det blir också kyssar även här…

Det är mycket som händer ikväll, så kan vi väl säga, missa inte!

Kram Linda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: