Jag älskar New York i juletid. Så vackert med alla ljus, glittrande juldekorationer och sköna stämning. Har varit där flera gånger så här års jag tycker verkligen att det är så otroligt romantiskt. Nu åker jag och Jacob dit tillsammans på en liten minisemester – en tidig julklapp i form av en resa till New York  i juletid!

img_7393-1

Det blir fyra dagar fyllda med romantiska dejter, god mat och julstämning. Vi har båda två jobbat väldigt mycket under hösten och jag har känslomässigt varit rätt påverkad av allt som hänt både i Bonde söker fru och nya programmet Förlåt mig. Så detta, en fyra dagars minisemester med den jag älskar är så oerhört mycket värt. 


Det är jobbigt för mig att lämna barnen, men min mamma och pappa är hos dem och jag vet att de kommer ha det underbart. Så nu ska jag njuta av några dagar med mig man för hur det än är så behöver man också tid på tu man hand. Dessutom älskar jag att dejta Jacob. Nu har vi fyra hela dagar tillsammans och jag vet att det kommer bli helt fantastiskt. Det här kommer ge mig den energi jag behöver för att ge allt under resterande inspelningar fram till jul och fylla mig med kärlek.


 Jag har följt våra härliga bönder under året och sett och känt deras kärlek, den kärleken smittar och det är så skönt att känna. Nu ska jag, inspirerad av våra bönders kärlek, åka iväg på en egen liten kärleksresa! Det vill jag säga är, utan tvekan, en väldigt bra julklapp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: